Hoppa till sidans innehåll

Valborgshelgen

01 MAJ 2017 19:25
Under valborgshelgen har många av våra Hölö - ekipage varit ute på tävlingsbanorna. Detta tycker vi är väldigt roligt, speciellt eftersom många av de har gjort fina rundor att ta med hem. Nedan presenteras ett axplock av resultaten.
  • Uppdaterad: 01 MAJ 2017 19:44

Tävlingshelgen inleddes med en ponnyhoppnig i Hufvudsta dit hela fem av våra ryttare åkte. I första klassen (LD) så var Rachel felfri med både Silja och Funny Fux, liksom Jonna och Bianca samt Rebecca och Stina. Alla dessa ekipage åkte hem med en rosett.

I andra klassen (LD+) vann Rachel med Black Jack bland B-ponnyerna och Richard föjde upp med en andra plats på Mon Cherie bland D-ponnyerna. Jonna och Bianca var även felfria i denna klass bland avdelning B ekipagen.

Richard avslutade dagen med att bli tredje placerad med Champagne i tredje klassen (LC).

På söndagen splittrades gänget och familjen Törnblom åkte till Täby. Där vann Rachel med Black Jack i LE+ för B-ponnyer. Bland C-ponnyerna red hon Silja till en vinst. Richard blev sjätte placerad med Mon Cherie i D-ponnyernas kategori.

Rebecka och Mille åkte till ryttarstadion och Stockholms fältrittklubb för att hoppa och red där deras första felfria ritt tillsammans i 90cm - klassen.

Avslutningsvis åkte Jonna och Affi till Mälarhöjden på dressyrtävling. I första klassen , LB:2, slog de till med personbästa (68.677%) och tog hem vinsten. I andra klassen , LB:3, förbättrades det personliga rekordet ytterligare till 71,667% vilket räckte till en tredje plats. Allt detta på Affis födelsedag.

Jätteroligt med så många fina insatser. Alla resultaten finns på Equipe. Sök på ryttare eller häst och få fram alla enskilda resultat. 

Skribent: Renee Ilvonen
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Hölö RK - Ridsport
Peter Friström, Österby 9
15392 Hölö

Kontakt:
Tel: 0855154210
E-post: This is a mailto link

Se all info