Hoppa till sidans innehåll

Junitävlingarna

15 JUN 2015 07:36
Vi har nu avslutat alla våra lokala tävlingar för året. Hölö Ridklubb har representerats flitigt på hemmaplan och vi har också haft vår allra första dressyrtävling.
  • Skapad: 15 JUN 2015 07:36

Den 7:e juni hade vi vår allra första dressyrtävling här på Hölö Ridklubb, och startfältet var imponerande stort för att vara en premiär. 19 starter fördelade på två klasser deltod och ridklubben var representerade i hela fem ekipage. Rebecka och Money red den första klassen LC:2 och kom tvåa. Jonna och Affi, Yvonne och Admiral, Ami och Klasse samt Nicklas och Poppe red allihopa LB:2 och gjorde det med beröm godkänt. Jonna och Affi lyckades till och med knipa segern framför alla duktiga ekipage utifrån.

 

Den 13:e juni hade vi ponnytävlingar och väldigt mycket starter. Hela 65 (!) starter gjordes under dagen och bland de var LiAnn och Eile de enda som representerade klubben. De red en felfri runda i LD+5 och det gratulerar vi dem till! 

 

Söndagen bestod av regn som hotade att ställa till mycket besvär, framförallt för parkeringsvakterna. Under denna dag representerade Katte och Kurre, Rebecka och Money samt Jonna och Affi klubben. Alla presterade mycket bra ritter, med felfria eller ett nedslag som resultat. Placeringen under dagen gick till Jonna och Affi som vann 95 cm - klassen.

 

Nu ser vi fram emot Pay and Jump , Pay and Ride och KM i höst. Datumen till dessa återkommer vi med under sommaren. Hoppas vi ser allihopa då!

Skribent: Renee Ilvonen

 

Postadress:
Hölö RK - Ridsport
Peter Friström, Österby 9
15392 Hölö

Kontakt:
Tel: 0855154210
E-post: This is a mailto link

Se all info