Hoppa till sidans innehåll

Quinnliga Segelsällskapet - Segling

Aktuellt

SXK Qvinna Ombord organiserar en motormekanikerkurs för kvinnor i början på januari. Cecilia Franke från Qvinna Ombord har vänligen bjudit in alla QSS:are. Medlemspriset gäller för QSS:are.
 
Har du funderat på att ta förarintyget eller kustskepparexamen? Nu är det dags att skaffa dig mer kunskap och trygghet på sjön inför säsongen 2017. I samarbete med Sjölotsen www.sjolotsen.se erbjuder vi följande kurser för QSS-medlemmar:
 
SXK Qvinna ombord organiserar Pre Sail - nätverk och knop Kom och lär dig en eller flera nya knopar. Cecilia Alvthin lotsar oss genom knoparnas underbara värld.
 
Välkomna till ett nytt seglingsår och årets första QSS pub. Kom och lyssna på Simon Vinokur som berättar om Integrationssegling.

Medlemskap

Pubkvällar

QSS Mästerskap

Externa tips

En påminnelse om att QSS medlemmar har rabatt på sjökläder på Captains på Kommendörsgatan 26 i stan.
 
Kvinnor på sjön är en portal och nätverk för just kvinnor på sjön. Du hittar kurser, organisationer och projekt som riktar sig till och för kvinnor.
 
Svenskt Marintekniskt Forum har tillsammans med Kvinnor på sjön och Eva Sporrner undersökt vad kvinnor på sjön vill ändra på i fritidsbåten. En enkätundersökning gjordes un...
 
Följ en blogg om en segelutmaning mellan Anna-Karin S. Öjerskog och Renata Chlumska. Du hittar den på batliv.se Blogg Anna-Karin S. Öjerskog
 
Till dig båtägare eller till dig som vill hyra båt. Hos Sailon kan du annonsera om du vill hyra ut din båt eller om du vill hyra. Titta in på deras hemsida www.sailon.se

Nu är det enklare för alla - medlem som icke medlem - QSS har Swish: 1231 99 7279. Så när du ska anmäla dig till en kurs, segling eller annan aktivitet, swisha gärna. Glöm inte skriva vilken aktivitet det är (ditt namn bör ju dyka upp automatiskt). Du som inte är medlem och funderar, nu kan du swisha till oss 200 kronor och swish så är du medlem.

Alltförsjön

  

BLOGGAR att följa

QSS Facebook            

QSS Matchrace Facebook

Katinka Öbergs blogg 

Stinas informativa      

Luvans seglarblogg      

Milo Dahlmanns blogg 

Stockholms Isjaktsklubb

Hamnen                      

Blur                              

GQSS                            

Seglingskurser i Malmö 

Ta rodret kvinna           

MammaMia i Grekland 

 

 

 

 

Postadress:
Quinnliga Segelsällskapet - Segling
Helene Ekström, Vanadisvägen 39
11323 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info