Hoppa till sidans innehåll

Quinnliga Segelsällskapet - Segling

Aktuellt

SXK Qvinna Ombord organiserar en motormekanikerkurs för kvinnor i början på januari. Cecilia Franke från Qvinna Ombord har vänligen bjudit in alla QSS:are. Medlemspriset gäller för QSS:are.
 
Årets sista seglingspub bjuder på glöggmingel. Kom till Gute Grill & Bar och ta del av värmande glögg och knapriga pepparkakor, mysig stämning samt uppiggande seglingshistorier.
 
Alla som är intresserade av Match Racing är hjärtligt välkomna till QSS informationskväll på Gute Grill & Bar.
 
Mycket roligt att se fram emot kommer att ske under 2016! Bli inspirerad på föredragen på Grappa den första måndagen varje månad, kom oftare ut på sjön, lär känna nya seglingskompisar och gå en kurs för att bli en bättre seglare.

Externa tips

En påminnelse om att QSS medlemmar har rabatt på sjökläder på Captains på Kommendörsgatan 26 i stan.
 
Kvinnor på sjön är en portal och nätverk för just kvinnor på sjön. Du hittar kurser, organisationer och projekt som riktar sig till och för kvinnor.
 
Svenskt Marintekniskt Forum har tillsammans med Kvinnor på sjön och Eva Sporrner undersökt vad kvinnor på sjön vill ändra på i fritidsbåten. En enkätundersökning gjordes un...
 
Följ en blogg om en segelutmaning mellan Anna-Karin S. Öjerskog och Renata Chlumska. Du hittar den på batliv.se Blogg Anna-Karin S. Öjerskog
 
Till dig båtägare eller till dig som vill hyra båt. Hos Sailon kan du annonsera om du vill hyra ut din båt eller om du vill hyra. Titta in på deras hemsida www.sailon.se

Medlemskap

Pubkvällar

QSS Mästerskap

Nu är det enklare för alla - medlem som icke medlem - QSS har Swish: 1231 99 7279. Så när du ska anmäla dig till en kurs, segling eller annan aktivitet, swisha gärna. Glöm inte skriva vilken aktivitet det är (ditt namn bör ju dyka upp automatiskt). Du som inte är medlem och funderar, nu kan du swisha till oss 200 kronor och swish så är du medlem.

Alltförsjön

  

BLOGGAR att följa

QSS Facebook            

QSS Matchrace Facebook

Katinka Öbergs blogg 

Stinas informativa      

Luvans seglarblogg      

Milo Dahlmanns blogg 

Stockholms Isjaktsklubb

Hamnen                      

Blur                              

GQSS                            

Seglingskurser i Malmö 

Ta rodret kvinna           

MammaMia i Grekland 

 

 

 

 

Postadress:
Quinnliga Segelsällskapet - Segling
Helene Ekström, vVanadisvägen 39
11323 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info