Hoppa till sidans innehåll

Sundsvalls RK - Ridsport

Välkommen till Sundsvalls Ridklubb!

Här hittar du all information om vad som händer på klubben. Vi finns även på Facebook.com/SundsvallsRidklubb Hör av dig om du har några funderingar!
Egna nyheter

2015-05-19
Vi byter telefonväxel from 21 maj!
 
2015-05-13
Du som har del kvar att betala på ditt ridabonnemang, kom ihåg att betala resterande belopp innan 31 maj! Du har väl kommit ihåg betala dina reselotter?
 
2015-05-07
Nu är det dags att anmäla till årets upplaga! Du väljer häst/ponny och klass i samråd med din ridlärare.

Börja på ridskola

Vill du börja på ridskola? Vi har lediga platser för elever i alla åldrar på olika nivåer. Från det att du är 6 år kan du börja på ponnylekis. Från 7 år får du börja rida på ridskolan. Vi har nybörjargrupper och ridgrupper för mer rutinerade och äldre ryttare. Välkommen att kontakta oss för mer information och anmälan om plats.

 

Barnridning och barnkalas 

Privatryttare

Sundsvalls Ridklubb erbjuder dig som har tillgång till egen häst eller ponny möjlighet till träning både i dressyr och hoppning. Ridskolan ordnar veckoträningar i grupp och det finns möjlighet till privatlektioner av klubbens ridlärare och tränare. Vi får även besök av externa tränare flera gånger per termin.

 

Ridhusschema

Tävlingar

I Tävlingsdatabasen, TDB, hittar du alla tävlingar som klubben har ansökt om att arrangera och allt eftersom de blir godkända av Mittsvenska Ridsportförbundet och Svenska Ridsportförbundet kommer propositioner att publiceras och anmälan öppnas. Via tjänsten Equipe Online hittar du sedan startlistor, uppstallningslistor och ryttarmeddelanden cirka en vecka innan tävlingen startar. När tävlingen börjar publiceras även alla resultat där online.

Välkommen till Sundsvalls Ridklubbs trevliga tävlingar!


ridhusschema

 

 

 

 

Våra samarbetspartners


 

Sundsvall-Energi

 

sisu

Postadress:
Sundsvalls RK - Ridsport
Kungsnäs 122
85590 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060563989
E-post: This is a mailto link

Se all info