Hoppa till sidans innehåll

Sundsvalls RK - Ridsport

Välkommen till Sundsvalls Ridklubb!

Här hittar du all information om vad som händer på klubben. Vi finns även på Facebook.com/SundsvallsRidklubb Hör av dig om du har några funderingar!
Börja på ridskola

Vill du börja på ridskola? Vi har lediga platser för elever i alla åldrar på olika nivåer. Från det att du är 6 år kan du börja på ponnylekis. Från 7 år får du börja rida på ridskolan. Vi har nybörjargrupper och ridgrupper för mer rutinerade och äldre ryttare. Välkommen att kontakta oss för mer information och anmälan om plats.

 

Barnridning och barnkalas 

Egna nyheter

2015-08-04
Vi önskar våra nya kollegor välkomna till oss! From hösten har vi två nya ridlärare och tre nya fyrbenta medarbetare.
 
2015-06-15
I höst startar vi en Nybörjarkurs för barn i Voltige. Inga förkunskaper krävs och både nya och gamla medlemmar är välkomna!
 
2015-06-11
Nu är ridlägren igång för fullt och vi påminner om att höstterminen kör igång den 11 augusti. Har du glömt att betala din terminsavgift eller tappat bort din faktura? Kontakt...

Ponny SM 2015

Det var 17 år sedan sist men nu är det äntligen dag igen. Den 29 oktober till den 1 november arrangerar Sundsvall Svenska Mästerskapen i ponnyhoppning inomhus och det är Sundsvalls Ridklubb som står som arrangör. Över 250 ponnyekipage från hela Sverige väntas göra nästan 1 000 starter under de fyra dagar som SM arrangeras.

Privatryttare

Sundsvalls Ridklubb erbjuder dig som har tillgång till egen häst eller ponny möjlighet till träning både i dressyr och hoppning. Ridskolan ordnar veckoträningar i grupp och det finns möjlighet till privatlektioner av klubbens ridlärare och tränare. Vi får även besök av externa tränare flera gånger per termin.

 

Ridhusschema

Ridskolan

Sundsvalls Ridklubb ligger i natursköna Kungsnäs i Selånger. Ridskolan är liksom anläggningen diplomerad av Svenska Ridsportförbundet och drivs av Sundsvalls Ridklubb. Vi har 27 egna hästar och ponnyer och utbildade ridlärare för din säkerhet och utveckling. 

Guldsponsorer

Careta

 

Sundsvall Energi

 

Klassponsorer Summer Horse Show

norrporten_webb

 

Bergsakers_Hastklinik

Länsförsäkringar_Vasternorrland

Zento-Logo

Kaltes

Evonella

Equeen

Grafströms Hästsportbutik

Kungsängen

SundsvallsTidning

ourenergy

Sweco

 

Kovland-Catering-och-Ica-Kovland

 

 

Postadress:
Sundsvalls RK - Ridsport
Kungsnäs 122
85590 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060563989
E-post: This is a mailto link

Se all info