Hoppa till sidans innehåll

Ängby FK - Fäktning

Egna nyheter

2017-11-04
Som ensam svensk deltagare åkte Felix Petrini till Thessaloniki, Grekland på Europacuptävling i florettfäktning för U17.
 
2017-09-08
Resultat och information avseende den internationella tävlingen Coupe de Stockholm. Resultat kommer att uppdateras i realtid enligt länk nedan och LIVE STREAMING med reportage...
 
2017-08-22
Klubben hade uppstartsmöte måndagen den 21 augusti 1930. Nedan finner ni kopia på de bilder som användes i samband med presentationen.
 
2017-08-06
Klubben har nu lagt ut inbjudan till de tre parallella nybörjarkurserna som kommer hållas under hösten.
 
2017-07-08
Klubben har sommaruppehåll, start igen 21 augusti. Alla behöver träna regelbundet under sommaren för att orka med höstens träning och andra utmaningar. Löpning, smidighetsträn...
 
2017-05-01
Veckan som startar med 1 maj är det en veckas uppehåll med träningen i klubben pga ombyggnationen av Åkeshovshallen. Vi kommer från måndagen den 8 maj vara i Grimstaskolans ny...
 
2017-04-03
Alexander Pizzignacco gjorde en mycket stark insats i Göteborg den 24 mars genom att ta en bronsplats i stenhård konkurrens.

Felix Petrini tar silver i Europacup för...

Felix tar silver på Europacup i Grekland

JSM Brons till Alexa...

Alexander Pizzignacco gjorde en mycket stark insats i Göteborg den 24 mars genom att ta en bronsplats i stenhård konkurrens.

Företagsfäktning!

Ängby Fäktklubb anordnar eventfäktning för företag eller andra grupper att pröva på Fäktning. Vi har många kamratgrupper, möhippor och svensexor vid sidan av rena företagsaktiviteter. Detta är en mycket uppskattad aktivitet som ger deltagarna möjlighet att pröva något helt nytt.

Nybörjarkurser

Ängby Fäktklubb anordnar nybörjarkurser i Fäktning varje termin. Lämplig ålder att börja är 9-12 år men vi tar emot fäktare från 7 års ålder och håller även nybörjarkurser för vuxna. Mer info i speciell inbjudan till kurserna som Ni hittar i dokumentarkivet.

Postadress:
Ängby FK - Fäktning
Thomas Åkerberg, Kastargränd 23
17836 Ekerö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info