Hoppa till sidans innehåll

Alviks BBK - Basket

Sponsorbanner-hemsida

Klubbens nyheter

Nyhet från Damlaget
2015-11-29
Alvik Baskets damlag knep segern i Åkeshov med två poäng mot Norrköping. Alvik ledde med som mest 19 poäng men efter nervöst spel i slutet av matchen släppte Alvik in Norrköping i matchen.
 
Nyhet från Damlaget
2015-11-28
Det bjud på en riktig basketfest i Åkeshovshallen på söndag.Fritt inträde, dansuppvisningar, tävlingar, godisregn, match i Basketettan herr och så match i Basketligan mellan Alvik Baskets damlag och Norrköping Dolphins.
 
Nyhet från Herrlaget
2015-11-27
På söndag är det 1-kronasmatch i Åkeshovshallen. Det innebär två högkvalitativa basketmatcher, tävlingar, godisregn, ansiktsmålning, hejarklacktävling, DJ, dansuppvisningar och mycket mer. Först ut att äntra basketscenen under söndagen är Alvik...
 
2015-11-24
Första omgången av USM blev en tuff tillställning för Alvikslagen som får ladda om inför Omgång 2 näst sista helgen i Januari. Läs coachernas tankar kring helgen nedan i en längre artikel.
 
Nyhet från Herrlaget
2015-11-20
Alvik Baskets herrlag har hittat tillbaka på seger-stigen och vann under onsdagskvällen mot Järfälla Basket i Åkeshovshallen.

Prata Om Allt

POA-personerna ska finnas till hands om någon i vår klubb – ung eller gammal, spelare, ledare eller förälder – upplever eller ser något som inte känns okej.

Alvik Plus

Alvikskalendern

Kommande aktiviteter

Info från kansliet

2015-11-18
Efter en fantastisk rolig och intensiv start så går vi ner i lite lågvarv p...

Va-lkommen-Hit_SBBF

Instagram @alvikbasketbollklubb

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08-87 04 10
E-post: This is a mailto link